ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu porneşte cu prima şansă în manşa secundă cu West Ham United, din turul trei preliminar Europa League. Totuşi, speranţele românilor sunt „umbrite" de sfaturile pe care le primesc turiştii englezi în ţara noastră. Site-ul formaţiei londoneze a publicat o serie de indicaţii pentru suporterii care vor veni în România, sfaturi pe care le redăm în cele ce urmează.

1. Există riscul prezenţei unor hoţi de buzunare în oraşe, în special în Bucureşti. Hoţii de buzunare şi de bagaje operează în zonele aglomerate, în special în preajma caselor de schimb valutar, în autobuze, în gara şi în aeroport.
2. Adesea se petrec atacuri organizate în grup, la care iau parte şi copii. Cea mai întâlnită metodă este distragerea atenţiei, în timp ce alţi oameni, adesea copii, încearcă să zmulgă ceasuri şi bijuterii din buzunare, de la gât sau de la încheietura mâinii.
3. Au existat plângeri referitoare la furturi comise de hoţi deghizaţi în poliţişti. Ei flutură o insignă şi cer să vadă paşaportul şi portofelul. Fură banii şi oferă portofelele goale.
4. Multe bunuri, printre care şi paşapoarte, au fost furate din camerele de hotel. Folosiţi seiful hotelului şi purtaţi la voi o copie a paşaportului.
5. Au existat plângeri despre clonarea cardurilor de credit după ce au fost folosite pentru plati in unele baruri si restaurante.
6. Sunt plângeri frecvente din partea vizitatorilor străini care au fost supratarifaţi de şoferii de taxi.

Amintim că partida dintre Astra Giurgiu şi West Ham United se va juca joi, începând cu ora 21:00. În prima manşă, românii au obţinut un rezultat de egalitate, 2-2.