ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Simona Halep a câștigat trofeul turneului BRD Bucharest Open, după ce s-a impus categoric, cu 6-0/6-0 în fața Anastasijei Sevastova.

Românca n-a avut milă de ocupanta locului 66 WTA.

Mai mult, Halep n-a pierdut nici un game, câștigând finala în mai puțin de o oră (47 de minute), scor 6-0 ,6-0. Primul set a durat doar 21 de minute.

Letona de 26 de ani, care era a 7-a favorită a turneului, câștigase 3 dintre ultimele 4 meciuri cu Simona Halep, însă ultimul succes datează din 2011, potrivit gsp.ro.

ACTUALIZARE Simona Halep s-a calificat în finala BRD Bucharest Open, după ce a trecut, în trei seturi - 6-7 (3-7)/6-4/6-3 - de Vania King.

Simona va juca mâine finala cu Anastasija Sevastova, partida fiind programată la ora 16.00 pe terenul central al Arenelor BNR.

Halep a avut parte de un meci greu în semifinale, pierzând la tie-break primul set și din cauza procentajului scăzut la serviciu. Românca a revenit în meci și a câștigat seturile doi și trei, obținând victoria în fața americancei într-un meci care a durat peste două ore. 

Principala favorită a turneului de la București, Simona Halep, a trecut în două seturi de Danka Kovinic (locul 54 WTA), cu scorul 6-4/6-2 și va juca împotriva Vaniei King (locul 144 WTA) în semifinalele competiției. 

Primul act a început echilibrat, iar cele două jucătoare au mers cap la cap. Halep a reușit să facă break la scorul de 3-3, iar Kovinic nu a mai reușit să recupereze game-ul pierdut.

Simona a făcut rapid break în cel de-al doilea set, iar jucătoarea din Muntenegru a mai pierdut o dată serviciul la 4-2, potrivit gsp.ro, oferindu-i româncei ocazia de a încheia meciul pe propriul serviciu.

În sferturile de finală, Vania King (locul 144 WTA) a trecut în două seturi de Pauline Parmentier (locul 74 WTA), scor 6-3/6-1.

Meciul dintre Simona Halep și Vania King va avea loc mâine, după ora 19.00, fiind ultima partidă care se va juca pe terenul central de la Arenele BNR.