ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, atât cea dintre Serena Williams și Roberta Vinci, cât și cea dintre românca Simona Halep și italianca Flavia Pennetta, au fost amânate pentru vineri seara, din cauza ploii, au anunțat organizatorii, conform Agerpres.
 

UPDATE Simona Halep a fost eliminată din semifinalele turneului de la US Open, în două seturi, 1-6, 3-6, de Flavia Pennetta. Partida a durat 59 de minute, transmite digisport.ro
 
Pennetta, în vârstă de 33 de ani, s-a impus în 59 de minute şi va juca prima finală de Grand Slam din carieră. Ea o va întâlni în ultimul act pe învingătoarea dintre Serena Williams (SUA), locul 1 WTA şi Roberta Vinci (Italia), locul 43 WTA. 

Inițial, prima semifinală de la Flushing Meadows, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial și principala favorită, și italianca Roberta Vinci trebuia să înceapă joi, la ora locală 19,00 (vineri, la 02,00, ora României), fiind urmată de cea dintre Halep, a doua favorită, și Pennetta (cap de serie numărul 26).

Potrivit noului program anunțat de organizatorii ultimului turneu de Mare Șlem al anului, semifinala dintre Simona Halep și Flavia Pennetta se va juca vineri, de la ora locală 11,00 (18,00 la București), fiind urmată de meciul dintre Serena Williams și Roberta Vinci.