ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep va debuta luni la al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.
 
Organizatorii au anunțat ora la care ocupanta locului 5 WTA se va duela cu Anna Karolina Schmiedlova: întâlnirea dintre cele două va fi a patra de pe terenul numărul 2 și va începe nu mai devreme de ora 18.30 (ora României).

Aceasta va fi primul duel dintre cele două sportive. Dacă va trece de Schmiedlova (21 de ani, 40 WTA), Simona va evolua în turul II împotriva învingătoarei dintre Anastasija Sevastova (67 WTA, Letonia) și Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA). În turul III, sportiva din Constanța ar putea da peste Kiki Bertens.

Simona Halep se află pe jumătatea inferioară a tabloului și o poate întâlni pe Keys în optimi, pe Kerber în sferturi și pe Muguruza în semifinale.

"Nu e ușor să faci tranziția de la zgură la iarbă. Îmi plac ambele suprafețe și am avut performanțe bune pe ele. De-abia aștept să înceapă turneul și să mă concentrez pe ce am de făcut pe iarbă, pentru că este un joc diferit. Prima oară când am venit aici am avut mari emoții. E diferit și sper să câștig câteva meciuri aici", a spus Simona înaintea turneului, potrivit digisport.ro.

Tot luni, Irina Begu va juca în primul tur împotriva Carinei Witthoeft, pe terenul 5, în primul meci, de la ora 13.30. Patricia Maria Țig va evolua pe terenul 14, nu mai devreme de ora 15.00, împotriva Sarei Errani.