Prezentă la turneul de la Roma, Simona Halep a declarat pentru revista Tennis Now că religia este un factor important în viața ei.

Întrebată ce părere are despre religie, sportiva a răspuns: "Este un lucru important în viața mea. Cred în Dumnezeu. Nu merg la biserică în fiecare săptămână pentru că nu este stilul meu, dar cred în El și am iconițe cu mine și cred în ele".

Simona Halep participă în această săptămână la turneul de la Roma, competiție transmisă în direct de Dolce Sport. Ea a fost acceptată direct în turul al doilea, unde o va înfrunta pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA.

De asemenea, Halep evoluează și la dublu, alături de italianca Francesca Schiavone. Cele două, beneficiarele unui wild-card, vor întâlni azi cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santonja (Croaţia/Spania).

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews