ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentă la turneul de la Roma, Simona Halep a declarat pentru revista Tennis Now că religia este un factor important în viața ei.

Întrebată ce părere are despre religie, sportiva a răspuns: "Este un lucru important în viața mea. Cred în Dumnezeu. Nu merg la biserică în fiecare săptămână pentru că nu este stilul meu, dar cred în El și am iconițe cu mine și cred în ele".

Simona Halep participă în această săptămână la turneul de la Roma, competiție transmisă în direct de Dolce Sport. Ea a fost acceptată direct în turul al doilea, unde o va înfrunta pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA.

De asemenea, Halep evoluează și la dublu, alături de italianca Francesca Schiavone. Cele două, beneficiarele unui wild-card, vor întâlni azi cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santonja (Croaţia/Spania).