Simona Halep a pierdut în sferturile de finală de la Indian Wells, 6-4, 6-3 cu Serena Williams, iar scorul contra liderului mondial este acum 1-7.

Campioană anul trecut la Indian Wells, Simona a venit de data asta aflându-se într-o situație dificilă având acum în palmaresul din 2016, 6-6 numărul de victorii și infrângeri.

În primul set, forța loviturilor Serenei Williams a fost decisivă și a făcut diferența în momentele cheie. Halep a avut o evoluție inconstantă și a alternat momentele foarte bune, în care a avut lovituri excelente, cu momentele în care a greșit foarte mult, ușor, lovituri simple.

Ce este de remarcat pozitiv este o putere în plus la primul serviciu pentru Simona, dar si dublă greșeala în cel mai nepotrivit moment. A plăcut și faptul că relația ei cu Daren Cahill pare una mai stabilă și mai apropiată, însă Simona arată în continuare puțină indolență în relația cu echipa sa, deci în continuare trebuie lucrat la psihicul Simonei și la atitudinea ei.

Nota 8 pentru Williams și 7 pentru Simona, fiind procentul la care acestea au jucat astăzi raportat la capacitatea lor maximă. Simona poarte merge cu alt moral la Miami fiindcă a căzut de pe cai mari la Indian Wells și ar trebuii să aibă o altă atitudine generată de mai multă încredere.

În tenis 80% contează psihicul!

Știre preluată de pe site-ul www.clubdetenis.ro

 

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews