ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Simona Halep a pierdut în sferturile de finală de la Indian Wells, 6-4, 6-3 cu Serena Williams, iar scorul contra liderului mondial este acum 1-7.

Campioană anul trecut la Indian Wells, Simona a venit de data asta aflându-se într-o situație dificilă având acum în palmaresul din 2016, 6-6 numărul de victorii și infrângeri.

În primul set, forța loviturilor Serenei Williams a fost decisivă și a făcut diferența în momentele cheie. Halep a avut o evoluție inconstantă și a alternat momentele foarte bune, în care a avut lovituri excelente, cu momentele în care a greșit foarte mult, ușor, lovituri simple.

Ce este de remarcat pozitiv este o putere în plus la primul serviciu pentru Simona, dar si dublă greșeala în cel mai nepotrivit moment. A plăcut și faptul că relația ei cu Daren Cahill pare una mai stabilă și mai apropiată, însă Simona arată în continuare puțină indolență în relația cu echipa sa, deci în continuare trebuie lucrat la psihicul Simonei și la atitudinea ei.

Nota 8 pentru Williams și 7 pentru Simona, fiind procentul la care acestea au jucat astăzi raportat la capacitatea lor maximă. Simona poarte merge cu alt moral la Miami fiindcă a căzut de pe cai mari la Indian Wells și ar trebuii să aibă o altă atitudine generată de mai multă încredere.

În tenis 80% contează psihicul!

Știre preluată de pe site-ul www.clubdetenis.ro

 

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews