Simona Halep va colabora în turneele de peste Ocean cu antrenorul Patriciei Ţig. Răzvan Sabău a plecat alături de Simona Halep în Canada, acolo unde jucătoarea va participa, de săptămâna viitoare, la Rogers Cup.

Simona Halep a cooptat un nou membru în staff-ul tehnic. Răzvan Sabău, fost campion de juniori la Wimbledon, va fi sparring-partner-ul româncei în circuitul american. După US Open, Sabău îşi va relua colaborarea cu Patricia Ţig, pe care a dus-o, săptămâna trecută, până în finala de la Baku.

„E vorba despre Răzvan Sabău, lucrez cu el, batem bine împreună şi sper să meargă bine relaţia. Mi-am păstrat jocul, aşa cum joc eu. Am încercat să îmbunătăţesc serviciul şi returul, mai multe chestii în joc. Să vedem la turnee dacă am făcut ceea ce trebuie”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea ar putea coborî de pe podiumul WTA la sfârşitul acestei săptămâni. Românca va fi devansată de Caroline Wozniacki, în cazul în care daneza va câştiga turneul de la Stanford, care va fi transmis, de mâine, în direct la Digi Sport 2.

„Nici nu ştiu câte puncte am, câte puncte sunt între noi. Pentru mine, clasamentul nu este foarte important. Îmi place să joc tenis şi vreau să joc cât de bine pot fiecare meci. Vom vedea şi clasamentul, pe parcurs”, a mai spus Simona Halep, potrivit digi24.ro.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews