Trei românce și-au asigurat prezența în turul secund de simplu de la Roma, iar Simona Halep va evolua și la dublu în optimile de finală, undeva face pereche cu o italiancă.

Alexandra Dulgheru (72 WTA) și-a asigurat prezența în turul doi de la Roma, după ce a învins-o japoneza Misaki Doi (111 WTA), după un meci de două ore și 25 de minute, disputat în trei seturi, scor 6-7(2), 6-3, 6-3.

Irina Begu (31 WTA) a câștigat partida împotriva polonezei Urszula Radwańska (109 WTA), în trei seturi, după o oră și 53 de minute, scor 4-6, 6-2, 6-1. La scurt timp, Irina Begu a făcut pereche cu Monica Niculescu, luptându-se cu elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza și cedând după o oră și patru minute de joc, scor 6-4, 6-1.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews