Trei românce și-au asigurat prezența în turul secund de simplu de la Roma, iar Simona Halep va evolua și la dublu în optimile de finală, undeva face pereche cu o italiancă.

Alexandra Dulgheru (72 WTA) și-a asigurat prezența în turul doi de la Roma, după ce a învins-o japoneza Misaki Doi (111 WTA), după un meci de două ore și 25 de minute, disputat în trei seturi, scor 6-7(2), 6-3, 6-3.

Irina Begu (31 WTA) a câștigat partida împotriva polonezei Urszula Radwańska (109 WTA), în trei seturi, după o oră și 53 de minute, scor 4-6, 6-2, 6-1. La scurt timp, Irina Begu a făcut pereche cu Monica Niculescu, luptându-se cu elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza și cedând după o oră și patru minute de joc, scor 6-4, 6-1.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.