ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep ratează calificarea în semifinale la Wimbledon, după ce a fost învinsă în două seturi de nemțoaica Angelique Kerber.

Simona Halep a pierdut cu 5-7, 6-7, după un meci extrem de greu și spectaculos, care a ținut publicul cu sufletul la gură.

Simona, care a avut un joc solid, a fost condusă pe durata primului set, cedând cu 5-7 în fața numărului 4 mondial.
 
În primul set au fost opt breakuri consecutive: Angelique Kerber a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 și 5-3, apoi Halep a avut o revenire și a egalat la 5, însă românca a pierdut primul set după o dublă greșeală.

În setul secund, Simona Halep a fost mereu aproape de Kerber, însă câștigătoarea din acest an de la Australian Open a câștigat meciul la tie-break cu 6-7.

Statistica îi era favorabilă până la acest meci Simonei, fosta număr 2 WTA, câștigând 3 dintre cele patru întâlniri cu Kerber din circuitul WTA, potrivit b1.ro. Doar la Fed Cup românca a fost învinsă de tenismena din Germania.