Simona Halep a pierdut cel de-al doilea meci disputat la Turneul Campioanelor, fiind învinsă cu scorul de 4-6, 2-6, de liderul mondial Angelique Kerber.
 
Un moment inedit s-a petrecut în setul al doilea, la scorul de 4-6, 1-5. La 30-30, pe serviciul Simonei, sportiva noastră a câștigat punctul, iar apoi s-a îndreptat spre scaunul său, crezând că game-ul a luat sfârșit, potrivit digisport.ro.
 
Ulterior, Simona a fost atenționată de arbitrul de scaun că scorul este 40-30 și a revenit în teren. Sportiva din Constanța a câștigat următorul punct și și-a făcut serviciul, ducând scorul la 4-6, 2-5.
 
Bilanțul întâlnirilor dintre Halep și Kerber a ajuns acum la 4-4.

Simona va juca ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor contra sportivei Dominika Cibulkova (Slovacia).