ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep se consultă cu un psiholog pentru a depăși momentele grele, dezvăluie un fost antrenor al constănțencei. Nicușor Ene, cel care a pregătit-o pe numărul trei WTA în trecut, a declarat pentru „Ring": „Din câte știu, vorbește de ceva vreme cu un psiholog, dar numai la telefon sau atunci când vine în țară. Nu este de ajuns, ar trebui să îl ia cu ea in turnee. Una e să vorbești la telefon și altceva e consilierea față în față.

Pentru mine nu este o noutate că Simona nu face față presiunii, este o problemă pe care o are de când era la juniori. Îmi amintesc că atunci când mergeam cu ea la campionatele naționale și ajungea în fazele superioare se crispa din cauza presiunii mai mari, însă totul era bine când spunea că joacă de placere. Le-am recomandat părinților ei să o ducă din când în când la un specialist pentru câteva ședințe, dar din păcate nu m-au ascultat. Acum este clar că are nevoie de un psiholog care să o simtă, să o vadă cu o oră înaintea unui meci și să-i dea sfaturile necesare. Să sperăm că va face un turneu mare la Paris și va repeta măcar performanța de anul trecut".

Cel mai recent, Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roma, deși era favorită în meciul cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro (8 WTA). După înfrângerea suferită (6-2, 3-7, 5-7), românca nu a revenit în țară, preferând să înceapă pregătirile pentru Roland Garros, turneu programat în perioada 24 mai - 7 iunie.