ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep ar putea ajunge pe locul doi WTA, înainte de tragerea la sorți a tabloului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. 

Acest lucru se poate întâmpla deoarece Maria Sharapova, care ocupă acum a doua poziție în clasamentul mondial, s-a retras înainte de primul meci la Turneul WTA Premier de la Cincinnati, dotat cu premii de 2.400.490 dolari.

Sharapova a decis să nu participe la concursul cu premii totale de 2,4 milioane de dolari din cauza unei accidentări mai vechi la piciorul stâng. 

"E o decizie grea pe care a trebuit să o iau. Pur și simplu n-am avut suficient timp pentru recuperare. M-am antrenat aici câteva zile, dar cred că aceasta e cea mai isteață decizie, pentru a putea ajunge la US Open cât de sănătoasă pot. Nu cred că era o țintă realistică dacă aș fi jucat aici”, și-a motivat rusoaica decizia de a se retrage de la Cincinnati, conform Digisport.

În aceste condiții, Simona Halep, care în Ohio e favorită trei și va debuta miercuri, direct în turul doi, contra Kristinei Mladenovic, poate ajunge pe locul doi în lume dacă se va califica în finală.

Partida contra franțuzoaicei Mladenovic va începe la ora 18:00, ora României.