ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a anunţat că va participa la următorul turneu, la începutul lunii ianuarie, la Sydney, dar planurile jucătoarei noastre s-ar putea schimba. Românca de 24 de ani ar putea participa luna viitoare la o competiţie, unde vor fi prezente cele mai mari nume ale tenisului masculin şi feminin.

Conform timesofindia.com, citat de digi24.ro, organizatorii turneului International Premier Tennis League negociază cu Halep prezenţa acesteia la întrecerea care se va disputa între 2 şi 20 decembrie. De asemenea, Stanislas Wawrinka este celălalt nume important pe care vor să îl convingă să ia startul la a doua ediţie a întrecerii.

Competiţia se va desfăşura în Singapore, Dubai şi India, iar la start se află cinci echipe, formate fiecare din jucători şi jucătoare de simplu şi de dublu, dar care au în componenţă şi o legendă.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams, Maria Şarapova, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska, Belinda Bencic, Goran Ivanisevic sau Marat Safin sunt o parte dintre numele care vor face parte din întrecere.

Echipa care va câştiga turneul îşi va adjudeca şi un CEC de 1,5 milioane de dolari.