ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) şi Irina Begu (30 WTA) nu vor fi prezente pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open, turneu aflat la a doua ediţie. Astfel, a treia cea mai bună româncă din clasamentul WTA nu-şi va putea apăra trofeul cucerit în 2014, însă România va fi reprezentată de trei jucătoare: Alexandra Dulgheru (51 WTA), Monica Niculescu (67 WTA) şi Andreea Mitu (100 WTA).

„Anul trecut, după turneu, am rămăs fără puteri. M-am dus să joc pentru public, pentru că am auzit că mulți au cumpărat bilete pentru a mă vedea. Anul acesta nu am să mai pot participa. Turneul este pe zgură și vine după turnee pe iarbă. Nu pot schimba din nou suprafața. O să vin câteva zile pe acolo, o să mă joc cu copiii, dar nu voi participa. Sper ca fanii români să nu se supere și să mă susțină în continuare la celalte turnee", şi-a motivat Simona Halep decizia, potrivit DigiSport.

Pe lângă Sara Errani (17 WTA) şi Roberta Vinci (38 WTA), pe tabloul principal de la Bucureşti vor mai fi prezente nemţoaica Julia Goerges (72 WTA), unguroaica Timea Babos (81 WTA), jucătoarea germană Annika Beck (83 WTA) sau sportiva spaniolă Silvia Soler-Espinosa (97 WTA). De menţionat că pe tabloul principal de simplu vor participa 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi. Competiţia se va desfăşura în perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR.