ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a criticat haosul din organizare și condițiile vitrege de joc de la Roland Garros, la conferința de presă de după meciul pierdut în fața australiencei Samantha Stosur, partidă întreruptă de două ori, duminică și marți.

"Nimănui nu-i pasă de jucători!", a acuzat Simona Halep, care susține că nu s-a simțit în siguranță jucând pe o zgură udă, alunecoasă și chiar a fost la un pas de o accidentare la spate.

"Nu pot comenta despre condiții. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Dar toată lumea a fost în aceeași situație, iar cine a fost mai puternic a câștigat azi", a declarat românca, potrivit digisport.ro.

"Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători. Ce să mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simțit în siguranță pe teren. Mingile erau complet îmbibate cu apă. În acest condiții, e prea greu să joci tenis", a adăugat Simona.