ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizatorii turneului de la Singapore au anunțat că Simona Halep va juca prima partidă din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, duminică dimineaţă, de la ora 09.00, împotriva italiencei Flavia Pennetta, de la ora 09:00, meciul fiin transmis în direct la Digi Sport 1.

"E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu. În România, lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci important şi apoi să pierd unul mai puţin important", a spus Simona Halep.

Anul 2015 a fost cel mai bun pentru Flavia Pennetta, datorită titlului de la US Open, singurul de Grand Slam la simplu din palmares. Ea a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă după ce va evolua la Turneul Campioanelor.

Halep şi Pennetta s-au întâlnit de cinci ori, iar italianca de 33 de ani conduce categoric, cu scorul de 4-1, în meciurile directe cu jucătoarea noastră.

Tot duminică, în Grupa Roşie, Maria Şarapova o va întâlni pe Agnieska Radwanska, iar în Grupa Albă, luni vor avea loc meciurile Garbine Muguruza - Lucie Safarova şi Petra Kvitova - Angelique Kerber.