Simona Halep (3 WTA) are programat primul meci la simplu la Rogers Cup, miercuri, nu mai devreme de ora 20:00. Românca se va duela direct în turul doi, în runda inaugurală având „bye" şi se va întâlni cu sârboaica Jelena Janković (23 WTA). Partida va avea loc pe terenul central, după încheierea disputei dintre rusoaica Daria Gavrilova si cehoaica Lucie Šafářová, programată la ora 18:00. 

Conaţionala noastră şi Jelena Janković s-au întâlnit de cinci ori, bilanţul arătând patru victorii pentru Simona Halep. Ultima confruntare a avut loc anul acesta, la Indian Wells, când constănţeanca s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-4. Reamintim că Rogers Cup se desfăşoară în perioada 10-16 august.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews