ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (2 WTA) trece printr-o perioadă „umbrită" de accidentări, odihnindu-se în vederea Turneului Campioanelor, acolo unde poate profita de absenţa liderului american Serena Williams.
Într-o discuţie cu DolceSport, românca a comentat starea ei medicală şi a oferit mai multe detalii despre ce aşteptări are în viitorul apropiat.

„Am avut o accidentare, încă o am, la tendonul lui Ahile. E o accidentare dificilă şi trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamaţie, nu e foarte gravă, am făcut şi RMN şi ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamaţie pe care trebuie să o îngrijesc foarte bine. Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă să joc la Singapore, mi-aş dori enorm pentru că acesta a fost ţelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg şi să joc cât de bine pot, să câştig câteva meciuri. E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele opt de acolo joacă un tenis foarte bun şi valorile sunt apropiate aşa că nu mă gândesc că sunt numărul 1, 2 sau 3, mă gândesc doar că trebuie să iau fiecare meci şi să îl joc sută la sută", a declarat Simona Halep. 

Reamintim că sportiva din Constanţa s-a retras, săptămâna trecută, de la turneul de la Beijing, acuzând dureri la piciorul stâng. Între timp, a revenit în România şi face o prioritate din recuperarea medicală, pentru a fi aptă în timp util la Singapore. Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie 2015.