ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep spune că nu se va muta din România pentru a beneficia de un regim mai favorabil al taxelor, pentru că se simte foarte bine în țara noastră, sugestia fiind de a se stabili la Monte Carlo, precum au făcut alte personalități de calibrul ei.

„Am avut discuții bineînțeles, sunt la un nivel la care aceste discuții apar; însă, nu am vrut. Și nu cred că o să vreau vreodată, deși niciodată nu trebuie să spui "niciodată". În România mă simt acasă și mă simt cel mai bine”, a spus ea la Digi Sport.

Mai mult, numărul 1 mondial în tenisul feminin a declarat că după ce se va lăsa de tenis se va ocupa de descoperirea de talente care să aducă succese României.

„Pe oamenii care mă critică sau cer ceva de la mine îi înțeleg; pentru ei probabil e ceva emoțional, au investit în meciurile mele, ei s-au trezit noaptea să se uite la meciuri. Au depus un efort emoțional sufletesc, poate și fizic: s-au deplasat să-mi vadă meciurile. Acești oameni oarecum au dreptul să vorbească despre ce fac eu în tenis, însă toată lumea greșește când spune că nu merg la Fed Cup sau că nu joc pentru România. Eu am jucat întotdeauna pentru România. Pe viitor mă voi implica să produc campioni pentru România. Nu știu cum o voi face, dar știu că asta voi face”, a mai adăugat ea.