Simona Halep va disputa finala de la Australian Open fără a avea vreun sponsor tehnic, după ce firma germană Adidas a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu sportiva din România aflată pe locul 1 în clasamentul WTA.

Într-o intervenție foarte dură, Navratilova i-a criticat vehement pe nemții de la Adidas, care nu au reușit să prelungească înțelegerea cu Simona, scadentă la finalul anului trecut. 
  
Navratilova a spus că Simona plătește prețul că este femeie și că ar fi victimă unei discriminări. 
  
„Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas... Dar asta nu i s-ar fi întâmplat niciodată unui bărbat! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor”, a spus Navratilova, într-un interviu pentru Le Temps

„Care e problema? Ce dacă e româncă? Nu le place că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o personalitate grozavă! Este foarte profesionistă atât pe teren cât și în afara lui, iar fanii o iubesc! Acesta este felul de femeie pe care îl vrem drept model pentru copiii noștri”, a mai spus spoertiva care are în palmares 18 titluri de Grand Slam.
 
Simona Halep va juca sâmbătă în finală la Australian Open purtând o ținută comandată pe internet. Conform cotidianului spaniol El Pais, ea are acum o ofertă de la Nike de 1,3 milioane de euro pe an.

"Nike îi oferă 1,3 milioane de euro pe an, dar Halep continuă deocamdată în faimoasa sa rochie roșie. Este numărul unu pe teren, dar din punct de vedere financiar este în urma mai multor jucătoare”, scrie jurnalul spaniol.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews