ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a transmis, joi, un mesaj fanilor, după înfrângerea suferită în confruntarea cu Agnieszka Radwanska, fapt ce a dus la eliminarea sportivei noastre de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Românca le mulțumește fanilor pentru că au susținut-o într-un an greu pentru ea. Pentru Simona Halep va urma o perioadă de relaxare, după care, anunță sportiva, se pregătește pentru o revenire spectaculoasă în 2016.

"Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanță frumoasă și sunt foarte bucuroasă. 
În plus, am văzut din ce în ce mai mulți oameni venind să mă susțină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. 
 
Vreau să mulțumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrățișez pe toți. 
 
Urmează o vacaaaanță, ca să mă odihnesc și să mă refac, iar după, perioada de pregătire - pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!", a scris Simona pe Facebook.