ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, locul 2 WTA și principala favorită a Turneului Campioanelor, a fost eliminată de la Singapore încă din faza grupelor după ce a pierdut al treilea meci din Grupa Roşie cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, scor 6-7. 1-6.

”Cheia meciului a fost primul set. Am jucat fiecare minge și am reușit câteva lovituri foarte bune. Îmi place că tenisul meu e iubit de fani”, a spus Agnieszka Radwanska, care cu această ocazie a obținut victoria cu numărul 500 în circuitul WTA.

Principala favorită a turneului a pierdut după un meci care a durat o oră şi 44 de minute şi după ce a condus cu 5-1 în tie-break-ul setului I, ratând calificarea în semifinale, indiferent de scorul ultimei întâlniri din cadrul Grupei Roşii, Maria Şarapova - Flavia Pennetta.

Halep a înregistrat la această ediţie a competiţiei de la Singapore o victorie, cu Flavia Pennetta (6-0, 6-3), şi două înfrângeri, cu Maria Şarapova (4-6, 4-6) şi cu Radwanska.


Primele două jucătoare clasate în fiecare grupă se califică în semifinalele turneului. Miercuri, sunt programate partide din etapa a doua a Grupei Albe: Lucie Safarova - Petra Kvitova şi Garbine Muguruza - Angelique Kerber.