ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep se pregătește în această perioadă pentru Roland Garros, turneu care se va disputa în perioada 24 mai - 7 iunie, la Paris. În ediția trecută a competiției, românca a cedat în finală în fața rusoaicei Maria Șarapova.

Simona Halep (3 WTA) este văzută drept o favorită pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros. Chris Evert, câștigătoarea a 18 turnee de Mare Șlem, pariază pe capacitatea conaționalei noastre de a se impune în turneul parizian: „Cred că Serena Williams va avea multe probleme cu Simona Halep. Cred că românca este favorită. Anul trecut a jucat finala, iar acum este mai bună decât în 2014. Îi va da mult de furcă Serenei".

A treia cea mai bună jucătoare de tenis din lume se bucură de încredere, deși nu a câștigat anul acesta niciun turneu disputat pe zgură, aceeași suprafața de la Roland Garros. Mai exact, românca a participat în 2015 la trei competiții pe zgură și nu a obținut niciun trofeu: la Stuttgart s-a oprit în semifinale, eliminată de daneza Caroline Wozniacki (5 WTA), la Madrid a ieșit chiar din primul tur, pierzând în fața sportivei franceze Alizé Cornet (29 WTA), iar la Roma și-a încheiat parcursul în penultimul act, în detrimentul jucătoarei spaniole Carla Suárez Navarro (8 WTA).