ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep își schimbă strategia în ceea ce privește pregătirea noului sezon, în care își dorește și câștigarea primului turneu de Grand Slam din carieră.

În 2015, românca a jucat într-un singur turneu înainte de Australian Open. Acum, în premieră, Simona a început pregătirile pentru un nou sezon sub comanda lui Darren Cahill. Iar prima schimbare majoră vizează programul lui Halep până la Australian Open (18-31 ianuarie), potrivit adevarul.ro. A doua jucătoare a lumii s-a înscris la Brisbane (3-10 ianuarie) și la Sydney (10-16 ianuarie), două competiții mult mai puternice ca Shenzhen.
 
Acest lucru se vede și în lista sportivelor care și-au anunțat prezența la aceste întreceri. La Brisbane, Halep va fi însoțită de Muguruza, Șarapova, Kerber, Bacsinszky, Navarro, Bencici sau Vinci, în timp ce tabloul de la Sydney cuprinde nume precum Radwanska, Kvitova și Safarova.