ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, principala favorită, a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovici, cu 7-6 (2), 6-2, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 1.734.900 dolari.

Halep (24 ani), numărul trei mondial, va coborî de pe podiumul ierarhiei WTA după acest turneu, pentru prima oară în ultimii doi ani. Halep câștigase turneul de la Dubai anul trecut, după o finală cu Karolina Pliskova (Cehia).

Halep va primi pentru participare un cec de 19.809 dolari și 55 de puncte WTA, urmând ca săptămâna viitoare să participe la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014.

Simona e la al doilea turneul consecutiv în care pierde meciul inaugural, după ce a fost învinsă în prima rundă la Australian Open. Bilanțul său în acest an în circuitul profesionist este de două victorii și trei înfrângeri, la care se adaugă un succes și un eșec în Fed Cup.