ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor de la Singapore, a fost învinsă, scor 6-4, 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul 3, în cea dea doua partidă din grupa Roşie.

”A fost un meci foarte greu, asta se întâmplă când ai o perioadă mai lungă de inactivitate. Intervenția antrenorului m-a ajutat foarte mult pentru că nu poți vedea tot de la nivelul terenului, va primi și un bonus pentru asta”, a spus Maria Șarapova la finalul partidei.

Halep şi Şarapova (4.322 de puncte în 2015, locul 4) se mai întâlniseră de cinci ori până acum, de fiecare dată impunându-se sportiva rusă. Prima partidă dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5.

În primele meciuri de la Turneul Campioanelor, duminică, Halep a trecut de Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, iar Maria Şarapova, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.