Simona Halep se reîntoarce pe terenul de tenis, după o pauză de peste o lună de zile. Românca va evolua la Rogers Cup, competiţie care se desfăşoară în Canada, în perioada 10-16 august. A treia cea mai bună jucătoare din lume a prefaţat turneul pentru Digi Sport.
 
„Mi-e dor şi chiar am început să joc bine pe hard, am încredere că am facut rezultate bune la începutul anului şi merg cu speranţa şi cu voie bună. M-am antrenat din greu zilele astea, săptămânile astea. (...) Am amintiri frumoase şi merg doar să joc tenis. Un turneu important în calendarul nostru şi mă bucur că revin acolo după câţiva ani în care am hotărât ca sezonul meu de hard să înceapă la Cincinnati, acum am ales să joc Toronto şi sper să fie bine", a spus Simona, conform Digi Sport.

Amintim că Rogers Cup 2015 se desfăşoară în perioada 10-16 august şi e dotat cu premii în valoare totală de 2,4 milioane de dolari. După turneul de la Toronto, Simona Halep va participa la Cincinnati, apoi la New Haven, iar începând cu 31 august va lua startul ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews