ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep se reîntoarce pe terenul de tenis, după o pauză de peste o lună de zile. Românca va evolua la Rogers Cup, competiţie care se desfăşoară în Canada, în perioada 10-16 august. A treia cea mai bună jucătoare din lume a prefaţat turneul pentru Digi Sport.
 
„Mi-e dor şi chiar am început să joc bine pe hard, am încredere că am facut rezultate bune la începutul anului şi merg cu speranţa şi cu voie bună. M-am antrenat din greu zilele astea, săptămânile astea. (...) Am amintiri frumoase şi merg doar să joc tenis. Un turneu important în calendarul nostru şi mă bucur că revin acolo după câţiva ani în care am hotărât ca sezonul meu de hard să înceapă la Cincinnati, acum am ales să joc Toronto şi sper să fie bine", a spus Simona, conform Digi Sport.

Amintim că Rogers Cup 2015 se desfăşoară în perioada 10-16 august şi e dotat cu premii în valoare totală de 2,4 milioane de dolari. După turneul de la Toronto, Simona Halep va participa la Cincinnati, apoi la New Haven, iar începând cu 31 august va lua startul ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open.