ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După evoluțiile mai puţin convingătoare din ultima vreme, Simona Halep a decis să renunțe la serviciile antrenorului Victor Ioniță, cel care a pregătit-o în acest sezon.

Simona Halep a început în forță sezonul, cucerind rapid trei trofee – Shenzen, Dubai și Indian Wells, apoi a urmat o cădere inexplicabilă. După o finală pierdută la Miami în fața Serenei Williams, Simona a pierdut la Stuttgart în semifinale în fața Carolinei Wozniacki, oprindu-se tot în semifinale de la Roma.

Eliminarea prematură de la Roland Garros și eșecul suferit la Birmingham au dus la demiterea lui Victor Ioniță

Simona Halep va fi pregătită în perioada următoare, care include și turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care debutează peste o săptămână, de Daniel Dobre, cu care a colaborat și în trecut, fiind alături de ea la Turneul Campioanelor din Singapore din decembrie.

De asemenea, Simona Halep va putea conta și pe sfaturile lui Darren Cahill, antrenor din programul Adidas, sponsorul tehnic româncei, care face parte din echipă de câteva luni.

Daniel Dobre va fi al șaselea antrenor cu care lucrează românca de la începutul ascensiunii ei, în 2013, după Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.