După evoluțiile mai puţin convingătoare din ultima vreme, Simona Halep a decis să renunțe la serviciile antrenorului Victor Ioniță, cel care a pregătit-o în acest sezon.

Simona Halep a început în forță sezonul, cucerind rapid trei trofee – Shenzen, Dubai și Indian Wells, apoi a urmat o cădere inexplicabilă. După o finală pierdută la Miami în fața Serenei Williams, Simona a pierdut la Stuttgart în semifinale în fața Carolinei Wozniacki, oprindu-se tot în semifinale de la Roma.

Eliminarea prematură de la Roland Garros și eșecul suferit la Birmingham au dus la demiterea lui Victor Ioniță

Simona Halep va fi pregătită în perioada următoare, care include și turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care debutează peste o săptămână, de Daniel Dobre, cu care a colaborat și în trecut, fiind alături de ea la Turneul Campioanelor din Singapore din decembrie.

De asemenea, Simona Halep va putea conta și pe sfaturile lui Darren Cahill, antrenor din programul Adidas, sponsorul tehnic româncei, care face parte din echipă de câteva luni.

Daniel Dobre va fi al șaselea antrenor cu care lucrează românca de la începutul ascensiunii ei, în 2013, după Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews