ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Impresionat de prestația Simonei Halep s-a declarat celebrul antrenor Nick Bollettieri, care a ținut să o felicite pe româncă după meci. Bollettieri, care de-a lungul carierei a lucrat inclusiv cu Serena Williams, s-a declarat convins că Halep va avea în viitorul apropiat șansa să câștige un turneu de Grand Slam.

"Felicitări Simona Halep, Darren Cahill și echipei pentru un foarte bun US Open! Cu siguranță veți avea șansa de a câștiga turnee de Mare Șlem”, a scris celebrul Nick Bollettieri pe Twitter.
 
În cronica meciului, New York Times a catalogat partida câștigată de liderul mondial în două ore și 17 minute drept "una dintre cele mai bune ale sezonului”, lăudând prestația ambelor sportive, potrivit .presalibera.net.

"După ce i s-a opus puțină rezistență în primele patru tururi de la acest US Open, Serena Williams a dat peste vânt potrivnic în forma Simonei Halep, în sferturi.

Williams ar fi putut cu ușurință să cedeze după ce rapida și ingenioasa Halep a forțat un al treilea set, trimițând mingi câștigătoare menite să te dezechilibreze și salvând numeroase mingi de break."