Simona Halep s-a calificat duminică în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. Numărul unul mondial s-a impus în trei seturi în fața americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

Simona Halep (26 ani) a avut nevoie de două ore și 6 minute pentru a trece de Caroline Dolehide (19 ani, 165 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie numărul 30).

Cu această victorie, campioana de la Indian Wells din 2015 și-a asigurat un cec de 88.135 dolari și 120 de puncte WTA.

Simona Halep Halep a intrat direct în turul doi al turneului WTA de la Indian Well iar în optimi o va înfrunta pe chinezoaica Qiang Wang (26 ani, 55 WTA), victorioasă cu 6-1, 6-2 în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 14.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews