ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto, după un meci extrem de greu, de aproape 2 ore şi jumătate. Simona a terminat cu un as partida cu nemţoaica Angelique Kerber, pe care a învins-o în trei seturi:  6-3, 5-7, 6-4.
 
Simona Halep (3 WTA) se va lupta pentru un loc în sferturile de finală de la Rogers Cup cu nemţoaica Angelique Kerber (11 WTA), partida fiind programata joi seara, in jurul orei 20:00. 
 
Anterior, Simona Halep a avut „bye" în runda inaugurală, iar în cel de-al doilea tur a învins-o pe Jelena Janković, cu 6-3, 6-4, după o oră şi 22 de minute de joc.  
 
La dublu, constănţeanca a părăsit competiţia încă de la primul meci, unde a făcut pereche cu Daria Gavrilova, fiind eliminate de cuplul de joc format din croata Darija Jurak şi americanca Raquel Kops-Jones, la finalul unei partide de o oră şi 10 minute, încheiate cu 6-2, 6-3.