ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, s-a calificat fără probleme în turul al treilea al Grand Slamului de la US Open, după ce a trecut de ucraineanca Kateryna Bondarenko (locul 104 WTA), scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci fără istoric, de o oră și 17 minute.

Românca şi-a asigurat 130 de puncte și 120.000 de dolari, la o competiţie unde cea mai bună performanţă a reuşit-o în 2013, turul al patrulea (2-6, 6-7(3) cu Flavia Pennetta).

"A jucat foarte bine, este o jucătoare foarte bune, care a luptat pentru fiecare punct. Mi-a fost greu să închid meciul. Mă bucur însă că am câştigat în doar două seturi. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar e bine că am câştigat.

Acum am mai multă experienţă, sunt mai încrezătoare în mine şi mă simt mai puternică din punct de vedere mental şi fizic. Nu mă gândesc la clasament şi rezultate, doar dau tot ce am mai bun în fiecare meci", a declarat Simona Halep la finalul partidei, conform TVR.