Simona Halep (3 WTA) îşi pregăteşte revenirea pe teren după mai bine de o lună de pauză, românca urmând să evolueze la Rogers Cup, turneu din Canada.
Românca va avea o misiune dificilă, întrucât primele 10 jucătoare de tenis din lume şi-au anunţat prezenţa.

Conaţionala noastră este considerată a treia favorită, după liderul american Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova. Competiţi canadiană este dotată cu premii în valoare de peste două milioane de dolari, iar tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor va avea loc sâmbătă.

Tabloul favoritelor de la Rogers Cup:

1. Serena Williams
2. Maria Sharapova
3. Simona Halep
4. Petra Kvitova
5. Caroline Wozniacki
6. Ana Ivanovic
7. Agnieszka Radwanska
8. Lucie Safarova
9. Garbine Muguruza
10. Carla Suarez Navarro

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews