Simona Halep (3 WTA) a primit un wild card de la organizatorii turneului de la Toronto şi a confirmat participarea la competiţia canadiană. Românca va reveni la concurs după trei ani de pauză, la ultima prezenţă, în 2012, fiind eliminată încă din turul doi.

„Suntem încântaţi să anunţăm că Simona a ales să concureze la Rogers Cup în acest an. Simona este o jucătoare dinamică şi încântătoare, care a acumulat atât de multe rezultate pozitive în ultimii ani, aşa că suntem foarte fericiţi să o vedem aici", a declarat Karl Hale, directorul turneului de la Toronto.

„Sunt cu adevărat nerăbdătoare să revin în Canada. Nu am jucat aici de câţiva ani, aşa că abia aştept să joc în faţa fanilor mei canadieni. Ştiu că sunt mulţi români în Toronto şi sunt gata să joc", a completat Simona Halep.
Turneul de la Toronto se va desfăşura în perioada 10-16 august 2015, fiind dotat cu premii în valoare de 2,3 milioane de dolari.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews