Simona Halep şi Irina Begu au debutat, marţi, în rundele inaugurale de dublu, respectiv simplu, însă niciuna dintre jucătoare nu a avut succes, fiind eliminate de la Rogers Cup. 

Simona Halep a părăsit competiţia de dublu încă din runda inaugurală, acolo unde a făcut pereche cu rusoaica Daria Gavrilova, cele două fiind eliminate de perechea formată din Darija Jurak şi Raquel Kops-Jones, care s-a impus cu 6-2, 6-3, după o oră şi 10 minute de joc.
 
Nici Irina Begu nu a avut o soartă mai bună, fiind învinsă din turul doi de simplu de bielorusa Olga Govortsova (77 WTA), scor 6-3, 7-6(4), după o oră şi 55 de minute de joc. Reamintim că Rogers Cup are loc în perioada 10-16 august.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews