ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vești bune! în pofida accidentării de la Fed Cup, Simona Halep participă, în această săptămână, la turneul de la Stuttgart.
 
Românca, ce se menține pe locul 6 WTA, va avea o misiune destul de dificilă în Germania.

Halep va juca direct în turul doi (optimile de finală) contra învingătoarei dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova (27 WTA) și o jucătoare venită din calificări. Astfel, cele două vor avea probabil șansa de a se întâlni pentru a 7-a oară. Partida pare una facilă, ținând cont că Simona a câștigat toate cele 6 întâlniri precedente.

În cazul în care va ajunge în sferturi, Halep poate da acolo de Roberta Vinci (8 WTA). Italianca va juca în primul tur cu Makarova, iar în optimi învingătoarea va evolua împotriva câștigătoarei disputei dintre Alize Cornet și Julia Georges.

Semifinalele îi pot aduce Simonei Halep o confruntare cu principala favorită a turneului, poloneza Agnieszka Radwanska. Dacă ajunge în finală, Halep ar putea avea ocazia să-și ia revanșa în fața celei care a învins-o în weekendul trecut la Cluj, nemțoaica Angelique Kerber.

La ultima prezență la Stuttgart, în 2015, Simona Halep s-a oprit în semifinalele competiției dotate cu premii de 693.000 de dolari. Jucătoarea noastră a pierdut atunci în fața danezei Caroline Wozniacki, potrivit digisport.ro.

Pe tabloul de la Stuttgart va mai evolua și Monica Niculescu, locul 31 în clasametul WTA. Niculescu va juca în primul tur contra franțuzoaicei Caroline Garcia, numărul 45 mondial.
 
Turneul va fi transmis în direct, începând de marți, 19 aprilie, de Digi Sport 2.