ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep are șanse de a câștiga un turneu de Grand Slam anul viitor. Canadienii au lansat o previziune îmbucurătoare pentru românca noastră.

Specialiștii Federației Canadiene susțin că Simona are mai multe șanse în 2016 datorită cooptării în staff a antrenorului Darren Cahill.

"Simona Halep va câștiga primul ei turneu major în 2016. Românca va reuși să spargă această barieră în sezonul viitor. Ea a reușit un progres evident în ultimii doi ani, iar angajarea antrenorului Darren Cahill ar putea fi ingredientul care lipsea. Va fi interesant să-i vedem pe cei doi lucrând împreună", se arată pe site-ul tenniscanada.com, citat de b1.ro.

Canadienii mai susțin că Serena Williams nu va câștiga mai mult de un Grand Slam în 2016, Victoria Azarenka va intra în top 10 WTA, iar Genie Bouchard va reveni la forma din trecut.