ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep își va amâna operația de deviație de sept și se va afla pe teren la meciul cu Cehia, care se va disputa pe 6 și 7 februarie, la Cluj-Napoca, anuță Digi Sport.

Deși inițial a anunțat că nu va juca în duelul din sferturile de finală ale Grupei Mondiale, împotriva deținătoarei trofeului, Halep a decis să mai amâne intervenția chirurgicală pentru a ajuta echipa României.

Decizia luată de a doua jucătoare a lumii vine în contextul în care echipa României se confrunta cu mari probleme, Alexandra Dulgheru și Irina Begu fiind incerte pentru confruntarea cu Cehia, din cauza problemelor medicale.

Prima are probleme la genunchi, în timp ce bucureșteanca a recunoscut că a jucat nerefăcută la Australian Open, unde a fost cap de serie, dar a părăsit competiția în primul tur.

România va anunța miercuri lotul pentru meciul cu Cehia, găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în zilele de 6 și 7 februarie.

Echipa Cehiei a anunțat deja jucătoarele pe care se va baza la meciul cu România. Acestea sunt Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).