Simona Halep (2 WTA) a cedat în fața jucătoarei spaniole Carla Suárez Navarro (10 WTA), după un meci disputat în trei seturi. În urma eliminării ei din semifinalele turneului de la Roma, constănțeanca va pierde a doua poziție din ierarhia mondială a tenisului feminin, în vreme ce iberica a consemnat cel mai mare succes al său în tenis.

„Cred că am fost un pic prea nervoasă. Mi-am pierdut ritmul și nu am putut să rămân concentrată. Asta a fost bine pentru ea, dar oricum știam că orice meci împotriva ei este dificil. Stilul ei e un pic periculos pentru mine. Nu mi-e ușor să joc împotriva ei. Am încercat totul în cele din urmă, la final, în ultimul game, au fost trei mingi trimise de mine foarte aproape de linie, dar afară. A meritat să câștige, a jucat un tenis minunat, a luptat până la final, așa că a meritat victoria", a declarat Simona Halep după meci.

De cealaltă parte, Carla Suárez Navarro a completat: „Doar ce mi-am schimbat racheta, mă ajută să servesc mai bine. Și, de asemenea, să trimit lovituri mai agresive. Cred însă că cel mai important astăzi a fost mentalul. A fost foarte dificil. Am jucat amândouă un tenis foarte bun, pentru amândouă a fost greu, dar sunt fericită".2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.