ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (2 WTA) a cedat în fața jucătoarei spaniole Carla Suárez Navarro (10 WTA), după un meci disputat în trei seturi. În urma eliminării ei din semifinalele turneului de la Roma, constănțeanca va pierde a doua poziție din ierarhia mondială a tenisului feminin, în vreme ce iberica a consemnat cel mai mare succes al său în tenis.

„Cred că am fost un pic prea nervoasă. Mi-am pierdut ritmul și nu am putut să rămân concentrată. Asta a fost bine pentru ea, dar oricum știam că orice meci împotriva ei este dificil. Stilul ei e un pic periculos pentru mine. Nu mi-e ușor să joc împotriva ei. Am încercat totul în cele din urmă, la final, în ultimul game, au fost trei mingi trimise de mine foarte aproape de linie, dar afară. A meritat să câștige, a jucat un tenis minunat, a luptat până la final, așa că a meritat victoria", a declarat Simona Halep după meci.

De cealaltă parte, Carla Suárez Navarro a completat: „Doar ce mi-am schimbat racheta, mă ajută să servesc mai bine. Și, de asemenea, să trimit lovituri mai agresive. Cred însă că cel mai important astăzi a fost mentalul. A fost foarte dificil. Am jucat amândouă un tenis foarte bun, pentru amândouă a fost greu, dar sunt fericită".