ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (2 WTA) este considerată de specialiştii WTA drept cea mai puternică adversară pentru Serena Williams, în lupta pentru trofeul de la US Open. 
„Serena Williams are o listă incredibilă de serii câştigătoare - 28 de victorii consecutive la turneele de Grand Slam, 21 de victorii consecutive la US Open, 44 de victorii consecutive la turneele pe hard din SUA - aşa că este de înţeles de ce numărul 1 WTA este marea favorită de la US Open.

Însă dacă va ajunge în finala de la Fushing, ar putea întalni o adversară care ar putea fi cea mai mare ameninţare pentru ea, fata aflată pe locul 2 în lume, a doua favorită de la New York şi o jucătoare în cautarea primului trofeu major. Este vorba, desigur, despre Simona Halep. (...) Chiar dacă nu a avut cele mai bune rezultate pe zgură şi pe iarbă în acest an, nimeni nu are mai multe victorii pe hard în 2015 ca ea. A câştigat mai multe meciuri pe această suprafaţă decât oricine altcineva din circuit şi este la egalitate cu Williams în ceea ce priveşte numărul de turnee în care s-a impus, cu trei victorii", notează cei de la WTA. Turneul de la US Open se desfăşoară în perioada 31 august - 13 septembrie.