ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep este angrenată la Rogers Cup, competiţie care se desfăşoară în Canada, în perioada 10-16 august. Înainte de a debuta în proba de simplu, românca a discutat despre ultimele luni din viaţa ei, în care au existat două momente delicate. 

Sportiva a vorbit pentru WTA Insider despre perioada recentă, în care a avut multe provocări: „Am jucat foarte bine la Indian Wells şi Miami. Apoi, am avut momente grele în familie (n.r. vărul ei s-a sinucis) şi cred că am obosit. (...) Cred că am fost obosită mental. La Wimbledon n-am putut sa joc. N-am putut să fiu concentrată pe ceea ce trebuia să fac. Aşa că după Wimbledon mi-am zis că trebuie să mă relaxez. (...) Pot spune că mă simt bine. Am avut o pauză lungă, de patru săptămâni, în care m-am relaxat total. (...) Acum abia aştept să joc. Am nevoie de meciuri pentru a-mi recâştiga încrederea. Scopul meu e să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Iubesc să fiu acolo".