Simona Halep este angrenată la Rogers Cup, competiţie care se desfăşoară în Canada, în perioada 10-16 august. Înainte de a debuta în proba de simplu, românca a discutat despre ultimele luni din viaţa ei, în care au existat două momente delicate. 

Sportiva a vorbit pentru WTA Insider despre perioada recentă, în care a avut multe provocări: „Am jucat foarte bine la Indian Wells şi Miami. Apoi, am avut momente grele în familie (n.r. vărul ei s-a sinucis) şi cred că am obosit. (...) Cred că am fost obosită mental. La Wimbledon n-am putut sa joc. N-am putut să fiu concentrată pe ceea ce trebuia să fac. Aşa că după Wimbledon mi-am zis că trebuie să mă relaxez. (...) Pot spune că mă simt bine. Am avut o pauză lungă, de patru săptămâni, în care m-am relaxat total. (...) Acum abia aştept să joc. Am nevoie de meciuri pentru a-mi recâştiga încrederea. Scopul meu e să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Iubesc să fiu acolo".

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews