ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep încheie acest sezon pe locul doi în lume, după Serena Williams, și spune că este încântată de evoluția pe care a avut-o în 2015, pe care o consideră mai bună decât în 2014.

„Indian Wells a fost momentul de vârf al anului, este cel mai important titlu din cariera mea. Am jucat foarte bine și în vară, am ajuns pentru prima dată în sferturi și în semifinale la US Open, am mai jucat două finale înainte și, chiar dacă am pierdut devreme la Roland Garros și Wimbledon, sunt mulțumită de sezonul meu. Am fost mai relaxată și mai încrezătoare și m-am bucurat de fiecare meci jucat”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Sportiva spune că există o presiune imensă din partea fanilor pentru a câștiga toate meciurile și că încearcă să facă față acesteia.  

„În țară toți îmi spun că trebuie să câștig fiecare meci. Am învățat să joc fără presiune, așa mă pot concentra mai bine și pot câștiga meciuri dificile. Încerc să nu mă gândesc la ce spun oamenii despre jocul și rezultatele mele. Știu că românii vor să câștig toate meciurile și fac tot posibilul să fac asta”, a mai spus Simona.

Halep și-a propus ca în 2016 să fie mai puternică și să aibă rezultate mai bune.

”Acum vreau să-mi iau o vacanță, desigur. Nu mă voi mai gândi la tenis o perioadă, însă apoi mă voi întoarce și voi munci din greu. Vreau să devin mai bună, să mă descurc mai bine anul următor. Atunci voi fi mai puternică”, a mai declarat ea pentru WTA.