ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Irina Begu (26 WTA) a întregit grupul româncelor eliminate chiar în runda inaugurală de la Beijing. Românca a pierdut confruntarea împotriva croatei Mirjana Lučić Baroni (80 WTA), scor 6-1, 3-6, 6-3, realizat într-o oră şi 54 de minute.

Monica Niculescu (46 WTA) a fost eliminată de australianca Samantha Stosur (25 WTA), luni, fiind învinsă cu 6-3, 6-2, la finalul unei partide de o oră şi trei minute.

Simona Halep (2 WTA) s-a retras din meciul cu jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena (98 WTA), după ce a acuzat dureri puternice la piciorul stâng, similare cu cele care au împiedicat-o să facă performanţă la Guangzhou sau Wuhan. Problema conaţionalei noastre este mai mare, întrucât este incertă pentru Turneul Campioanelor, de la Singapore, acolo unde este principala favorită.

Alexandra Dulgheru (57 WTA) a părăsit competiţia chiar din primul tur, sâmbătă, în favoarea braziliencei Teliana Pereira (52 WTA), scor 7-5, 6-2, după o oră şi 31 de minute.