ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stadionul echipei Şahtior Doneţk, Donbass Arena, a fost evacuat, marţi dimineaţă, din pricina unei alerte cu bombă, potrivit anunţului făcut de site-ul oficial al formaţiei pregătite de Mircea Lucescu şi citat de Mediafax.
Sursa menţionată scrie că o bombă ar fi fost plasată în sediul centrului umanitar Rinat Ahmetov, care ajută victimele conflictului din Ucraina şi care este situat în incinta sportivă.

„Angajaţii şi voluntarii au fost evacuaţi de pe stadion şi din împrejurimi. Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare", au anunţat, iniţial, oficialii Şahtior Doneţk, prin intermediul site-ului oficial. Ulterior au menţionat că nu au fost găsite urme de explozibili în incinta stadionului. Reamintim că, din cauza conflictului din estul Ucrainei, Şahtior Doneţk îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Lvov, din vara anului 2014.