ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu, campioana ultimei ediții a Ligii 1, o va întâlni pe învingătoarea dintre FC Copenhaga (Danemarca) și Crusaders Belfast (Irlanda de Nord) în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorți efectuate, vineri, la Nyon (Elveția).

Astra va fi gazdă în prima partidă, care va avea loc pe 26 sau 27 iulie, în timp ce partida revanșă va avea loc în deplasare, pe 2 sau 3 august.

FC Copenhaga este cu un pas în turul al treilea, după ce a dispus cu 3-0 de Crusaders, la Belfast, în prima manșă a turului al doilea preliminar. Golurile au fost marcate de Santander (6), Cornelius (40) și Falk (53). Returul se va juca pe 19 iulie, în capitala Danemarcei.


Cele două echipe s-au întâlnit deja în acest an, Astra impunându-se cu 1-0 într-o partidă amicală disputată în Slovenia.

Vicecampioana României, Steaua București, va evolua împotriva echipei cehe Sparta Praga, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, informează siteul oficial al UEFA.

Steaua va evolua în ruta non-campioanelor, urmând să joace primul meci la Praga, pe 26 sau 27 iulie, iar revanșa pe Arena Națională, pe 2 sau 3 august.