ACTUALIZARE 24.08 Steaua a pierdut și partida retur din play-off-ul Ligii Campionilor, fiind învinsă cu 1-0 de Manchester City pe terenul acesteia.

Unicul gol al partidei a fost realizat de către Delph, în minutul 56. În urma acestui rezultat, Steaua a fost eliminată din Liga Campionilor, dar continuă drumul în grupele Ligii Europa.

Știrea inițială

Steaua București a fost învinsă categoric, marți seara, în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor. 

În partida disputată pe Arena Națională, unde au fost prezenți peste 50.000 de suporteri, Manchester City a surclasat Steaua cu 5-0.

Formația antrenată de Pep Guardiola a ratat și două lovituri de departajare, prin Sergio Aguero.

Au marcat: - / Silva 13', Aguero 42', 79', 89', Nolito 49'.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews