ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua a câștigat Cupa Ligii după victoria la limită obținută în prelungiri în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1.
 
Steaua a fost echipa cu inițiativa în atac la începutul meciului, iar Vlad Achim a încercat un șut de la distanță în minutul 17, însă execuția a trecut mult peste poartă.

Cea mai controversată fază a meciului a avut loc cu un minut înainte de pauză. Același Cristescu a primit o pasă excelentă de la Feussi și a lovit cu capul din plonjon, însă mingea a lovit bara. Mijlocașul Chiajnei a căzut, iar în momentul în care a încercat să se ridice și să urmărească mingea a fost oprit de Gabriel Tamaș și a cerut lovitură de la 11 metri, însă Vasile Avram a lăsat meciul să continue.

Steaua a deschis scorul după o oră de joc, prin reușita lui Momcilovici. Mingea a ricoșat la fundașul sârb după ce Bălgrădean a respins lovitura de cap trimisă de Golubovici din centrarea lui Hamroun. 

Cristescu a trecut pe lângă egalare cu un sfert de oră înainte de final, când a șutat pe lângă poarta apărată de Niță. Câteva momente mai târziu, Bălgrădean a rămas fără reacție la șutul trimis de Golubovici de la margine careului, însă mingea a lovit bara, potrivit gsp.ro.  

Concordia a egalat în minutul 88, prin Pena, care l-a învins pe Niță cu o lovitură de cap, după o pasă primită de la Melinte.

Hamroun a marcat golul victoriei pentru steliști în a doua repriză de prelungiri, din penalti, în minutul 111. Lovitura de la 11 metri a fost obținută de Muniru, după o intervenție a lui Serendiuc. 

Cupa Ligii obținută în această seară este trofeul cu numărul 58 din istoria Stelei.