ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grégory Tadé este cel mai nou jucător din lotul echipei FC Steaua Bucureşti, după negocieri care au durat aproximativ două săptămâni. În cele din urmă, francezul va evolua sub comanda lui Mirel Rădoi, după ce în perioada 2013-2015 a îmbrăcat tricoul „feroviarilor" de la CFR Cluj. 

După ce a semnat contractul cu gruparea roş-albastră chiar luni, Grégory Tadé va pleca spre Slovacia, unde campioana României pregăteşte prima manşă din dubla cu AS Trencin, din cadrul turului doi preliminar din Champions League. 

Francezul are o înţelegere valabilă pe trei ani, care prevede un salariu lunar de 25.000 de euro, devenind al doilea cel mai bine plătit jucător de la FCSB, după Alexandru Chipciu, cu 30.000 de euro, podiumul fiind completat de Fernando Varela, care are 20.000 de euro lunar.

Cifrele lui Grégory Tadé 

28 de ani 

500.000 de euro plăteşte FCSB pentru transfer

18 goluri a înscris atacantul în sezonul trecut de Liga I