ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a confirmat că Marko Momcilovici a semnat cu Steaua și a dezvăluit că roș-albaștrii ar mai putea perfecta și alte mutări în cursul zilei de azi. Printre posibilele transferuri se numără și cel al lui Ciprian Marica.

Conform spuselor finanțatorului campioanei, atacantul se află la Palatul din Aleea Alexandru, la negocieri.

"Transferul lui Momcilovici e făcut, s-a semnat, tot. La 5 o să dau declarații. Poate o să vă anunț și alte transferuri pe care poate le rezolv până atunci. Poate vă anunț și transferul lui Marica. El e aici (n.r. la Palat).", a declarat Gigi Becali.

Marica, însă, așteaptă până diseară un răspuns ferm de la Getafe, astfel că până atunci atacantul nu va discuta nimic concret cu altcineva.

Steaua nu renunță la varianta "Marica". Atacantul este în continuare dorit de Gigi Becali, care continuă negocierile cu fotbalistul.

"E posibil ca Marica sa vină la noi! O să vedeți! Nu vrea să spun mai multe, e dorința lui să nu mai vorbesc cu presa pe acest subiect. S-a terminat cu Getafe, 100%! L-am dorit pe Marica, dar dacă a ieșit cum a ieșit. Trebuie să facă el un efort mare de prietenie pentru a veni. Eu făceam un efort mare cu gândul la Liga Campionilor, dacă intrăm în Ligă, el lua o primă de 700.000 de euro", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.