ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti a fost învinsă de AS Trencin, miercuri, slovacii impunându-se cu 3-2 pe terenul campioanei României. Totuşi, formaţia antrenată de Mirel Rădoi s-a calificat în turul trei preliminar Champions League.

Roş-albaştrii au fost deplorabili în prima repriză, fiind la un singur pas de a-şi opri parcursul în competiţie chiar în această seară. În partea secundă a jocului, situaţia s-a îmbunătăţit pentru campioana României, însă finalul a fost unul cu emoţii şi a consemnat o înfrângere.

În următoarea fază a competiţiei, FCSB va juca împotriva sârbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

FINAL! FCSB - AS Trencin: 2-3.

Min. 89 Matus Bero este la un pas de gol, ratând o ocazie uriaşă de a înscrie. 

Min. 84 GOL! AS Trencin reuşeşte să surprindă şi să înscrie în inferioritate numerică, prin Wesley. FCSB - AS Trencin: 2-3.

Min. 81 Ultima schimbare la FCSB. Iese Gregory Tade, intră Aymen Tahar. 

Min. 74 Milan Rundic este eliminat din pricina cumulului de cartonaşe galbene (66', 74').

Min. 63 Sulley Muniru încasează un cartonaş galben. 

Min. 59 GOL! Gregory Tade egalează scorul în favoarea campioanei României, transformând un penalti obţinut de Jugurtha Hamroun.

Min. 57 GOL! Sulley Muniru salvează formaţia roş-albastră din momente tensionate şi înscrie primul gol al echipei sale în acest meci. FCSB - AS Trencin: 1-2. 

Min. 48 Adi Popa şutează puternic spre poarta lui AS Trencin, dar mingea trece milimetric pe lângă aceasta. 

Min. 45 Repriza secundă debutează cu acţiuni insistente la poarta lui Valentin Cojocaru, tabela arătând în continuare 2-0 pentru oaspeţi. 

PAUZĂ. FCSB - AS Trencin: 0-2 (2-0 pentru campioana României, în tur)

Min. 45+3 Repriza se încheie cu emoţii pentru Valentin Cojocaru, slovacii fiind la un pas de majorarea scorului la 3-0.

Min. 45+2 Alexandru Chipciu solicită o lovitură de la 11 metri, după ce este „tamponat" în careu, dar arbitrul lasă jocul să continue. În ultimele secunde de prelungiri, Gregory Tade ratează o ocazie uriaşă pentru a înscrie.

Min. 41 Putem vorbi despre prima ocazie a gazdelor, după ce Alexandru Chipciu execută o lovitură liberă, iar Jugurtha Hamroun şutează puţin pe lângă poartă. 

Min. 36 Degringoladă în linia de atac a roş-albaştrilor. Adi Popa şi Alexandru Chipciu se împiedică unul pe altul, iar timpul se scurge în favoarea slovacilor. 

Min. 34 Situaţie critică la FCSB, Mirel Rădoi efectuând a doua schimbare deja. Fernando Varela iese, accidentat, iar Cornel Rîpă intră pe teren.

Min. 33 Matus Bero este penalizat cu un cartonaş galben pentru atacul la Guilherme Sitya.

Min. 27 FCSB nu reuşeşte să fie periculoasă în atac în această seară. Alexandru Chipciu încearcă să-l lanseze pe Gregory Tade, dar balonul ajunge la portarul formaţiei din Slovacia. 

Min. 21 GOL! Slovacii majorează scorul, graţie lui Matus Bero. FCSB - AS Trencin: 0-2.

Min. 19 Campioana României face prima schimbare: iese Nicolae Stanciu, care acuză probleme musculare, şi intră Jugurtha Hamroun.

Min. 13 GOL! AS Trencin deschid scorul prin Wesley, care reia din trei metri, cu poarta goală. FCSB - AS Trencin: 0-1. Amintim că în tur, roş-albaştrii s-au impus cu 2-0. 

Min. 8 Emoţii pentru portarul Valentin Cojocaru, după ce o minge trece puţin pe lângă buturile apărate de stelist. 

Min. 7 Nicolae Stanciu execută o lovitură de la colţ, fără a pune probleme la poarta slovacilor. 

Min. 2 Campioana României conturează prima sa acţiune ofensivă, după ce Adi Popa îi centrează lui Gregory Tade, care reia cu capul, dar mingea trece pe lângă poarta adversă. 

Min. 1 A început meciul FCSB - AS Trencin.

FC Steaua Bucureşti şi AS Trencin îşi dau întâlnire astăzi, de la 21.30, în meciul decisiv pentru calificarea în turul trei preliminar Champions League.

Roş-albaştrii pornesc cu avantajul rezultatului din tur, din deplasare, când s-au impus cu 2-0. Partida se va disputa pe Arena Naţională, fără spectatori şi va fi disponibilă pe site-ul nostru sub formă de LIVETEXT.

Echipa de start a FCSB: Cojocaru - Papp, Varela, Toşca, Guilherme - Muniru, Tahar - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Tade.